Munkhagskyrkan

PASTORN

Ulrika Fridborg Doyle

P1016204.jpg I Munkhagskyrkan finns många ledare, men pastorn har ett särskilt ansvar för församlingen. Pastorn finns till för dig som behöver själavård, andlig vägledning eller vill veta mer om den kristna tron.

Här kan du läsa om vår pastor Ulrika Fridborg Doyle och hur du kommer i kontakt med henne:

"Jag heter Ulrika Fridborg Doyle, är 59 år och bor här i Mariefred tillsammans med min familj. Jag har varit pastor sen 1990 och arbetat i kyrkor i Visby, Borås, Åsbro och Vretstorp. Jag har också bott åtta år i London eftersom min man kommer därifrån. Där arbetade jag med begravningar och som svenskalärare. Sen 11 år är vi tillbaks i Sverige och är nu glada att få bo och arbeta i vackra Mariefred. Jag ser fram emot att få lära känna många Mariefredsbor."

Kontaktuppgifter:
info@munkhagskyrkan.se

Munkhagskyrkans Församling - Munkhagsgatan 21 - 647 30 Mariefred -www.munkhagskyrkan.se
info@munkhagskyrkan.se
Bg: 644-5571 Swish: 12 31 49 95 16